Hvilke opplysninger samler vi inn og hvorfor?

Ved å besøke nettsiden godtar du at det registreres anonyme besøksopplysninger om deg. Din IP-adresse blir anonymt registrert i våre besøksstatistikker. Statistikken benytter vi til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet.

Når du besøker nettsiden blir det ikke registrert personopplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysningene. Personopplysninger vil først bli registrert når du sender inn en påmelding eller benytter vårt kontaktskjema. Vi samler inn opplysningene for å kunne oppfylle våre forpliktelser som arrangør av kretsleir.

Vi er opptatt av at opplysningene behandles i henhold til enhver tid gjeldende regelverk. Follo krets behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven.

Lagring av opplysninger og dine rettigheter

Alle personopplysninger vil bli slettet etter gjennomføring av kretsleiren. Opplysningene vil senest bli slettet ett år etter gjennomføring. Dette for å sikre at vi skal kunne besvare spørsmål om fakturering mv. i etterkant av leiren samt foreta korrekt rapportering til årsmøte samt Viken barne- og ungdomsråd.

Dersom du ønsker innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret eller ønsker å trekke ditt samtykke til å lagre av personopplysninger kan du ta kontakt med oss.

Personopplysninger deles kun med tredjepart i de tilfeller hvor det er nødvendig. Databehandlerne utfører ulike oppgaver for at vi skal kunne levere våre tjenester. Det inngås strenge avtaler med hver enkelt databehandler for å sørge for at informasjonssikkerheten ivaretas.

Informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker nettsiden registreres din IP-adresse i våre statistikker. Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Statistikken benytter vi til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet. Vi registrerer opplysninger om hvilke sider du besøker, kategorier og søk samt hvor lenge du har vært på siden. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyseverktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Informasjonskapslene (cookies) som lagres på din enhet sørger for at tidligere atferd blir husket. Informasjonskapslene innebærer ingen sikkerhetsrisiko, funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dersom du slår av cookies risikerer du at enkelte funksjoner ikke lengre fungerer. For mer informasjon om hvordan du slår av bruk av informasjonskapsler (cookies), se Nettvett.no

Rettigheter og ansvar

Follo krets har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Nettsiden kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom nettsiden.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ønsker innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert eller ønsker data slettet?

Ta kontakt med oss.

Follo krets av Norges speiderforbund
Postboks 158
1401 Ski