Før du melder på deltagere

Påmelding til leiren er nå åpnet i medlemssystemet Min speiding. Les instruksjonene under før du melder på deltagere.

Det er kun gruppepåmelding til leiren, individuell påmelding er ikke mulig. For å melde på deltagere må du være gruppeleder, påmeldingsansvarlig eller ha annen rolle i medlemssystemet som gjør at du kan melde på deltagere fra gruppa.

Faktura blir sendt ut når vi er sikre på at gjennomføringen blir som planlagt. Fra utsendelse vil vi sette en god betalingsfrist. Alle signaler tyder på at det både er trygt og sikkert med barne- og ungdomsaktiviteter utendørs i august. Leirkomiteen forholder seg til dette, men tar forbehold med tanke på økonomi for både krets og deltagere.

Slik melder du på

For å melde på deltagere fra speidergruppa klikker du på «Vis påmelding» i høyre felt. Dersom du har tilgang til å melde på deltagere fra flere grupper må du først søke opp riktig gruppe og deretter klikke «Vis påmelding».

I fanen «På- og avmelding» melder du på deltagerne.

Speidere

Speiderne må meldes på med deltakeravgift «Speider». Når du har meldt på alle speiderne går du til fanen «Aktivitetspatruljer» og deler speiderne i patruljer.

Dersom du ønsker å bruke patruljene som allerede finnes i gruppa trykker du på «Importer». Slett patruljene du ikke skal bruke.

Husk å flytte speiderne til riktig patrulje etter at de er opprettet.

Deretter går du til «Aktivitetsvalg» for å velge nivå på haik. Sett opp ønsket haik i prioritert rekkefølge. Haiken er inndelt i tre nivåer, hvor nivå 1 er lettest.

Ledere, lederbarn og rovere

Pass på å velge riktig deltakeravgift. Ledere, lederbarn og rovere skal ikke deles inn i aktivitetspatruljer.

Rovere og andre som kommer uten gruppe kan sende en e-post til hei@rorosleir.no for påmelding.

Stab

Stab skal ikke meldes på av gruppa, dette ordnes av leirkomiteen.

Påmeldingsfrist 9. mai 2021.