Endelig er påmeldingen til Skjult Agenda 2021 åpen. Vi oppfordrer grupper til å melde på så tidlig som mulig.

Leirplassen er sentralt ved Røros videregående skole. Fra leiren er det kort vei til fjellturer, bysentrum og aktiviteter som gruvebesøk. Vi lover en actionfylt leir for alle som synes det har blitt for lite speiding i 2020! Det blir egen roverleir som er åpen både for roverlag og rovere som reiser alene.

Vi planlegger en stor leir, alle signaler tyder på at det både er trygt og sikkert med barne- og ungdomsaktiviteter utendørs i august. Parallelt jobber vi med alternativer dersom det ikke skulle la seg gjennomføre. Faktura for deltagelse på leir, vil først bli sendt ut når vi er sikre på at gjennomføringen. Fra utsendelse vil vi sette en god betalingsfrist. Vi tar forbehold med tanke på økonomi for både krets og deltagere.

Påmeldingsfrist er 9. mai 2021.